maanantai 28. maaliskuuta 2016

Tennis

Lauantaina pelasin kolme vajaan tunnin matsia eri henkilön kanssa.

Seuran kisapäivä meni alkuun parin ensimmäisen ottelun suhteen samoin kuin muutkin.  Sekalaista peliä, eikä mikään asia tuntunut onnistuvan. Liian laaja paletti kaikenlaista.

Nykyään haluaa pelata ilman ajatusta. Tekee sitä, mikä tuntuu kivalta, ja johon päätyy ihan saman tien. Ei mitään systeemiä, vaan täyttä soveltamista. Milloin mitäkin.

Yleensä mm tennistä pelataan kurinalaisemmin. Itse tykkään viedä tästäkin lajista kaikki palikat atomitasolle, ja koostaa jotain laajemmasta pohjasta kuin soveltaa jotain kavennetumpaa mallia.

Tulosten suhteen on tietysti yhtä pettymystä. Liian haastavan yrittämistä näin vähällä peliharjoittelulla. Edellisen kerran palasin samaisena kisapäivänä 2 viikkoa sitten.

Tämänkertainen pelitapahtuma toi kuitenkin jotain, joka ei niinkään liittynyt suoraan tennikseen. Oivalsin erään jutun toka ottelussa, ja kolmannessa rentouden soveltaminen oli osin mukana.

Yritän olla nyt talvikaudella pelaamatta enempää tätä lajia, jotta voi kesällä osallistua enemmän, koska on halvempaa, ja muutenkin ehkä mielekkäämpää. Talvikausi tulisi pääsääntöisesti varata muulle liikkumiselle.

Kesä tosin on siinä mielessä kysymysmerkki, että jos töitä on paljon, niin voiko noiden takia paljoa harrastella. Onko aikaa, energiaa, ja kestääkö jäsenet ja kestävyys. Työt tulisi tehdä talvella, ja keskittyä mieluummin Suomen lyhyeen kesään paremmin edellytyksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti