torstai 15. tammikuuta 2015

PVM: 15.1.2015

Heräsin tänään klo 2 yöllä, ja sain nukuttua noin 4 tuntia. Luin ja menin punttisalille. Treenailin melko kevyesti. Lopuksi kävin saunassa ja suihkussa.

Saunassa käynnistä onkin aikaa kuukausia. Teki hyvää. Päälle treenikahvit ja kaupungille.

Pelailin biljardia. Ei sen erityisempää, tosin melko hyvin oli tuntumaa muutamassa lyönnissä. Suuntaukset sujui, eli jokin hahmotus pelasi uudella tavalla. Lisäksi sopivan kasassa oli olo tietystä terävyydestä huolimatta. Ja ilman alkoholin tuomaa mahdollista negatiivista lisää.

Neljän tunnin unet. Kirjan lukua. Musiikkia. Kävely punttisalille. Treeni. Venyttely. Sauna. Suihku. Kahvit. Kävely kaupungille.

Kaikki nuo hiukan väsyneenä. Omituinen yhtälö. Nykyään treeni tuppaa nostamaan mielialaa liiaksi. Kun sen teki väsyneenä, niin puntit jotenkin tasan, eikä edes stressiä, kun intensiteetti sopiva.

Pingis ei enää kulkenut. Olisi pitänyt pelata aivan uudella idealla. Jäin vain pelailemaan. Pettymys. Ihmisten seurassa olisi voinut vieteskellä aikaa. Oli niin rento olo. Senkin tilaisuuden vähän missasin. Kotona lähes kahden tunnin päikkärit.

Outoa. Viimeiset pari iltaa ollut sellaisia, jolloin olen ollut aivan kuitti.

Tästä illasta en vielä tiedä enempiä. Pari ihmistä voi piipahtaa. Ei varmaa. Hyvä toisaalta, ettei tiedäkkään etukäteen. Oppimista vaatii myös se, että sopeutuu muiden rytmiin niin, että omat toimet menevät ok:sti odottelusta huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti