keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Suhde huonoihin olotiloihin

Johdanto

Nukuin tänään yli 14 tuntia. Välillä join vain aamukahvit. Olin väsynyt. Lisäksi masenti niin paljon, ettei sängyn ulkopuolella ollut mitään ideaa.

Jos ideaa ei ollut sängyn ulkopuolella, niin unissa sitäkin enemmän. Taas meni aikaa vietellessä kivojen ja kauniiden ihmisten parissa. Yhtä vielä kosinkin. Joo, joo :)

Jonkin verran on unien tapahtumat vastavetoa päiville. Jos jotain ei toteudu päivällä, niin ehkä sitten unissa. Tässä voi olla eräs tekijä. On muitakin.

Aiheesta

Hyvä olo on osa normaaliutta. Ei pitäis oireilla, vaan asioiden tulee olla kunnossa. Jos tästä poikkeaa, on seurauksena ihmettely, päivittely, ehdottelu ja viimein varmaan heivaus jollekin osastolle.

Unissa ei auta huolestuminen ja niistä etukäteis-jännittäminen. Sama voi olla muussakin mielenterveydessä. Jos vaikeammat tilat ja vaiheet aiheuttavat etukäteen pelkoa, ahdistusta, häpeää ja turvattomuutta, niin taakka on kaksinkertainen tai sinne päin.

Ihmisen tulisi olla kohtuullisen vapaa kärsimään eteentulevan, ellei siitä ole muille kohtuutonta haittaa. Parhaansa voi yrittää tehdä, ja katsoa mihin se kantaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti