lauantai 7. helmikuuta 2015

Kokonaisvaltaisempi irtiotto ja muutostilan luonti

Takana irtiottolähtö aiempaan. I am detatched. Ja kokonaisvaltaisemmin.

Syynä on se, ettei tosiaan varaa olla yhteydessä. Netin kautta voisi olla, mutta sopivaa ympäristöä omalle olemassaololle ei ole.

Olen siis vetäytynyt. Olen aiempien yhteyksien ulkopuolella. Yhteydet lähtevät nyt varmaan rakentumaan eri lailla. Varmasti, sillä tarvetta yhteyksille on edelleen.

Kunnon kokonaisvaltainen irtiotto on hyvä alku. Jos jotain haluaa säädellä jälkikäteen, ei sille ole estettä. Kun isot palikat on kohdallaan, voi vanhojakin pikku siltoja olla edelleen ehkä mukana.

Saa nähdä, että mitä tämä vaihe tuo tullessaan. Jossain vaiheessa rahaa yhteyksiin voi olla. Jos ei, niin on ehkä sillä tavalla laiha, että voi kävellä ihmisten pariin.

Viimeistään keväällä johonkin aikaan voi myös siirtyä pyöräilemään. Jos pyörää ei viedä tai pyörän ylläpito ei käy liian kalliiksi, avautuu maailmaa tätäkin kautta lisää.

Polkupyörän varastamattomuus ja ylläpidettävyys ei ole kyllä omassa hallinnassa. Ehkä täytyy hakea hyötyhallista joku käytetty. Vanha ja varma. Jos niitä on olemassa.

Suhde nettiin ja julkikeskusteluun ja asioiden käsittelyyn voisi sen sijaan olla osaltani loppu. Pikkasen reilut kymmenen vuotta takana.

Julkikeskustelu uhkaa toki netin ulkopuolellakin. Ehkä sille on oma paikkansa. Tai sitten ei, tai se paikka on jotain, mitä en tiedä.

Voi olla paras, että kokeilen nyt jotain muuta kuin julkista keskustelua. Tarkoittaa sitä, etten osallistu kansalaisopiston ryhmiin, enkä muihinkaan tilaisuuksiin.

Työssäkäynti voi asettaa haasteen sille, että voisi olla pois julkisuudesta. Kiusausta ja provokaatiota voi olla. Miten pitäytyä tarkemmin omassa elämässä.

No, kiva on etukäteen jo funtsia, että mitä tämä muutos ehkä käytännössä merkitsee nyt ja jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti