perjantai 21. marraskuuta 2014

Turhuuden turhuutta, kaikki on turhaa, vai mitä?

Teoria on vain pelkkää teoriaa, jos teoria ei ole sitä, joka itsellä toimii. Muiden teoriat, näkemykset, viritelmät ja pyrkimykset noihin ovat aivan turhia pyörityksiä.

No. Itsellä ei varmaan toimi ne tajuamattomat, joten ok-päätelmä.

Jos ei omatkaan viritelmät eivät toimi, niin ei sitä toimimattomuutta kannata ehkä yleistää. (Juu, ja toki käytännöntaitoinen ihminen hoksaa helposti soveltamisongelmat)

Tätä voi olla vaikea ilman selitystä yhdistää em ulostuloon, mut ...:
http://juhasamuel.blogspot.fi/2014/11/aidin-haudalla.html

Uskovat aika usein aliarvostavat muiden elämänviemistä tai kokevat ristiriitaa muihin nähden. No, ei uskovaisuus ole sidottu esim k-uskoon.  Vaikea on juttu silti yksilönäkemyksiäkin ajatellen. Siinä mielessä aika iso juttu.

Tuo yo linkin takaa löytyvä kirjoitus tosin liittyy siihen, että jotain ideologiaa ja rakennetta tungetaan johonkin liiankin aktiivisesti. Lisäongelmaa syntyy vaikka Einsteinin suhteellisuusteoriaa koskevasta kirjasta, jos tungetaan ketjun ja rattaan väliin, kun pyörä ei tunnu kulkevan. Tai jotain muuta kivaa.

Jos kaikki on turhaa, on varmasti aika turhasti liikkeellä. Turhuuden kokemus tulee helpoiten turhan kokijalle itselleen, koska ei osaa itse kuin turhaa. Joskus voi turhuutta löytää hänkin, joka ei ole turhassa. Määräsuhteet edellisiä ryhmiä ajatellen kannattaa huomioida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti